Ravintolat

OLÉ OLÉ

Ruoka- ja seurusteluravintola Olé palvelee ma-pe klo 10.30-14.00 (muina aikoina tilauksesta). Keittiömme valmistaa tasokkaat herkut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Suosittu lounaamme tarjolla arkisin klo 10.30-14.00. Tutustu päivän lounaslistaamme!

Tiloissamme järjestät myös toiveidesi mukaisen yksityistilaisuuden.

 

JOUKKUERUOKAILUT


Veritas Stadionin ravintolasta myös kätevästi ja edullisesti joukkueruokailut - joko paikan päällä tai mukaan otettuna!

Joukkuemenuihin voit tutustua tästä.

 

AAMIAISPAKETIT

Valmistamme herkulliset aamiaiset tilauksesta vähintään 25 henkilön ryhmille. Tutustu aamiaisvaihtoehtoihin tästä.

 

PIKKUJOULUT VERITAS STADIONILLA

Säästä omaa aikaasi vuoden pimeimpänä aikana ja siirrä pikkujoulujärjestelyt ammattilaisille. Huolehdimme kaikesta mitä juhlilta voi toivoa. Voit varata ryhmällesi halutessasi koko ravintolan käyttöön tai vain osan siitä. Ota yhteyttä, rakennetaan yrityksellenne ikimuistoinen pikkujoulu!

Pyydä tarjous osoitteesta varaukset@veritasstadion.com tai soita. Tarjolla on herkullista ruokaa laadukkaalla palvelulla höystettynä.

 

Tutustu ravintola Olén joulumenuihin:

ST. PATRICK´S PUB ST. PATRICK´S PUB

St. Patrick´s pub palvelee pelitapahtumissa janoisia jalkapallon ystäviä laajalla juomavalikoimallaan. 100 asiakaspaikan terassi varmistaa oivat näkymät pelikentälle läpi koko jalkapallokauden.

Pelitapahtumien ulkopuolella St.Patrick´s on auki sovitusti yksityistilaisuuksissa. Tila on toimiva myös erilaisten seminaarien ja kokousten järjestämisessä.

Ravintola Olé

Lounas tiistaina 14.8.2018

Lounas klo 10.30-14.00

 
Näytä viikon lounaslista