7.6.2017 pelatun Suomi - Liechtenstein maaottelun jälkeen Veritas Stadion julistettiin syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

MIKÄ ON SYRJINNÄSTÄ VAPAA ALUE?

Syrjinnästä vapaa alue -kampanja on kaikenlaisen syrjinnän, kiusaamisen ja häirinnän vastainen tiedotuskampanja, jonka avulla organisaatiot ja työyhteisöt tuovat julki sitoutumisensa yhdenvertaisuuden periaatteeseen. Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista sekä ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista. Julistautumisen voi tehdä kuka tahansa internetissä osoitteessa: http://www.yhdenvertaisuus.fi/kampanjat/syrjinnasta_vapaa_alue/

Julistautuminen on myös merkki kaikille katsojille, pelaajille ja junioreille siitä, että VERITAS STADION toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Syrjinnästä vapaa alue -kyltti tullaan asettamaan stadionille näkyvälle paikalle. 

Tavoitteena on, että kaikki Veikkausliigan ottelustadionit julistautuisivat Syrjinnästä vapaiksi alueiksi ja tämän myötä myös muut urheilu- ja liikuntapaikat tulisivat haasteeseen mukaan.

Kampanjan idea on tehdä sitoutuminen yhdenvertaisuuteen näkyväksi sillä syrjinnän vastaiset ohjeet ja strategiat jäävät liian usein kirjahyllyjen ja työpöytien paperikasojen uumeniin.

Kampanjaa toteuttavat yhteistyössä Oikeusministeriön kanssa Ihmisoikeusliitto ry., Nuorisoyhteistyö Allianssi, Seta ry., Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU ry., Vammaisfoorumi ry.

Ravintola Olé

Lounas maanantaina 16.7.2018

Lounas klo 10.30-14.00

 

Näytä viikon lounaslista